Bemesten grasland of akkerland

Voor het bemesten van uw grasland beschikken wij over een vervaet driewiel- bemestertank met een inhoud van 14 M3, met een daaraan gekopppeld een Veenhuis Euroject 350-zodenbemester met een werkbreedte van 7,70 meter. Deze zorgt voor een perfecte verdeling van de mest, waarbij minimale beschadiging van de graszode plaatsvindt.  Wanneer u Kuipers Loonbedrijf inschakelt voor het bemesten van uw bouwland of grasland, dan kunnen wij ook de gewenste meststof voor een scherpe prijs voor u aanleveren.

  • Ervaren loonbedrijf
  • Moderne machines
  • Specialistische apparatuur

Loonbedrijf Kuipers is gespecialiseerd op het gebied van agrarisch loonwerk, grondwerken en drainage.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Goede verdeling van mest

Voor een goede verdeling van mest ,op de juiste diepte, in uw akkerland kan aan deze zelfde machine ook een Evers bouwland bemester worden gekoppeld met een werkbreedte van 5,60 meter. Gevestigd in Saasveld wordt Kuipers Loonbedrijf door verschillende opdrachtgevers uit Overijssel en Gelderland ingeschakeld voor het bemesten van land.

Transport en tussenopslag mest

Tevens kunt u beschikken over een mobiele mestcontainer voor eventuele tussenopslag en kunnen wij transport van mest voor u regelen. Kuipers Loonbedrijf zorgt voor een nauwkeurige en efficiënte uitvoering.