Agrarisch loonwerk

Kuipers Loonbedrijf is gespecialiseerd in de uitvoering van agrarisch loonwerk waardoor u Kuipers Loonbedrijf uit Saasveld kunt inschakelen voor verschillende agrarische werkzaamheden. Om tijd efficiënter te kunnen indelen, kiezen verschillende agrarische bedrijven ervoor om bepaalde werkzaamheden uit te besteden.

  • Ervaren loonbedrijf
  • Moderne machines
  • Specialistische apparatuur

Loonbedrijf Kuipers is gespecialiseerd op het gebied van agrarisch loonwerk, grondwerken en drainage.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Grondbewerking

Onze medewerkers kunnen het grasland of het bouwland zorgvuldig en efficiënt voor u bewerken. Gras, graan en maïs wordt op de juiste diepte en met de juiste dosering en verdeling gezaaid en door middel van maaien, persen, dorsen of malen voor u geoogst.

Bemesten

Kuipers Loonbedrijf beschikt over diverse machines voor bemesting waarmee verschillende soorten land kunnen worden bemest. De geavanceerde machines beschikken over een hoge mestdoorvoer en zorgen voor de juiste dosering en verspreiding van de gewenste meststof.

Balen persen

Kuipers Loonbedrijf kan het grasland voor maaien en het vrijgekomen gras voor u in balen persen. De balenpers machines wikkelen de balen geheel luchtdicht in.

Slootonderhoud

Voor het schoonmaken van sloten schakelt u de expertise van Kuipers Loonbedrijf in. Wij zijn ervaren in het maaien van slootkanten, het verwijderen van slootvuil en het uitgraven of verstevigen van slootkanten.