Agrarisch loonwerk

Kuipers Loonbedrijf is gespecialiseerd in de uitvoering van agrarisch loonwerk, waardoor u Kuipers Loonbedrijf uit Saasveld kunt inschakelen voor diverse agrarische werkzaamheden. Voor een efficiëntere tijdsindeling kiezen verschillende agrarische bedrijven ervoor om bepaalde werkzaamheden uit te besteden.

Wat is agrarisch loonwerk?

Onder agrarisch loonwerk vallen diverse agrarische werkzaamheden. Denk hierbij aan het bemesten van het land, het schoonmaken van sloten en het bewerken van de grond voor gewassen. Als agrarisch loonbedrijf beschikken wij bij Kuipers Loonbedrijf over de beste machines en deskundige medewerkers om agrarisch werk te leveren van hoge kwaliteit.

Soorten agrarisch loonwerk

Bij Kuipers Loonbedrijf kunnen wij u op diverse vlakken van agrarisch loonwerk helpen. Wij voeren de volgende diensten voor u uit:

  • Bemesten - Kuipers Loonbedrijf beschikt over moderne machines voor bemesting van verschillende soorten land. De geavanceerde machines beschikken over een hoge mestdoorvoer en zorgen voor de juiste dosering en verspreiding van de gewenste meststof.
  • Grondbewerking - Onze medewerkers kunnen het grasland of het bouwland zorgvuldig en efficiënt voor u bewerken. Gras, graan en maïs worden op de juiste diepte met de juiste dosering en verdeling gezaaid, en door middel van maaien, persen, dorsen of malen voor u geoogst.
  • Oogst - Wij kunnen vakkundig maïspercelen oogsten. De maïs wordt nauwkeurig op lengte gehakseld en gebroken met behulp van de korrelkneuzer. Het is ook mogelijk om conserveermiddelen toe te voegen. Naast maïs oogsten beschikken wij ook over de juiste machines voor het oogsten van graan.
  • Grasoogst - Van maaien tot inkuilen; met onze specialistische apparatuur kunnen wij u volledig ontlasten op het gebied van grasoogst.
  • Balen persen - Kuipers Loonbedrijf kan het grasland voor maaien en het vrijgekomen gras voor u in balen persen. De balenpers machines wikkelen de balen geheel luchtdicht in.
  • Slootonderhoud - Voor het schoonmaken van sloten schakelt u de expertise van Kuipers Loonbedrijf in. Wij zijn ervaren in het maaien van slootkanten, het verwijderen van slootvuil en het uitgraven of verstevigen van slootkanten.
  • Grasland inzaaien - Met onze specialistische machines kunnen wij onder andere grassen, granen en vanggewassen voor u zaaien.

 

  • Ervaren loonbedrijf
  • Moderne machines
  • Specialistische apparatuur

Loonbedrijf Kuipers is gespecialiseerd op het gebied van agrarisch loonwerk, grondwerken en drainage.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Tarieven agrarisch loonwerk Kuipers Loonbedrijf

De kosten van agrarisch loonwerk zijn afhankelijk van het type werkzaamheden en de grootte van deze werkzaamheden. Samen met u kijken wij graag naar de beste mogelijkheden om vervolgens een goede prijsindicatie te geven. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor uw project? Neem dan contact met ons op.