Grondverzet

Naast machines voor agrarisch loonwerk, beschikt Kuipers Loonbedrijf over diverse, moderne apparatuur waarmee grondverzet en andere graafwerkzaamheden vakbekwaam worden uitgevoerd. Grondwerkzaamheden vinden vaak plaatst in de eerste fase van een bouwproject. Wij hebben voor verschillende opdrachtgevers uiteenlopende grondwerkzaamheden uitgevoerd. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit bouwbedrijven, agrarische bedrijven en overheden.

Grondwerken

Gevestigd in Saasveld, zijn wij werkzaam voor grondwerken in de omgeving van Overijssel en Gelderland. Grondwerken worden onder andere uitgevoerd ten behoeve van bouwprojecten, landschapsbeheer en aanleg van wegen. Dit laatste komt, door de toegenomen verkeersdrukte, steeds vaker voor. Alle grondwerkzaamheden worden door onze medewerkers goed voorbereid, begeleid en gerealiseerd. De gekwalificeerde medewerkers zijn in staat om efficiënt en flexibel verschillende opdrachten uit te voeren. Na de grondwerken wordt eventueel vrijgekomen grond door ons afgevoerd, zodat de verdere bouw of aanleg probleemloos kan worden uitgevoerd.

  • Ervaren loonbedrijf
  • Moderne machines
  • Specialistische apparatuur

Loonbedrijf Kuipers is gespecialiseerd op het gebied van agrarisch loonwerk, grondwerken en drainage.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Graafmachines

Omdat grote hoeveelheden grond moeten worden verplaatst, zijn bij grondverzet graafmachines nodig. Professionele, moderne machines met voldoende vermogen.  Kuipers Loonbedrijf beschikt over diverse machines voor grondverzet. Graafmachines met verschillende capaciteiten, die kunnen worden ingezet bij uiteenlopende projecten en waarmee graafwerkzaamheden vakbekwaam worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan voorbereidend werk voor een bouw- of landbouwproject, het uitgraven van kuilen of om terreinen te vereffenen.

Kuipers Loonbedrijf

Het begon allemaal op een gehuurd stukje grond, maar inmiddels is Kuipers een ervaren loonbedrijf met moderne machines. Onze projecten worden uitgevoerd door vakmensen en wij zijn gespecialiseerd in agrarisch loonwerk, grondwerken en drainage. Kuipers Loonbedrijf is gevestigd in Saasveld. Werkzaamheden en projecten worden uitgevoerd in de omgeving van Overijssel en Gelderland.