Grondverzet

Loon- en grondverzetbedrijf Kuipers beschikt over vakmensen én moderne machines voor het beste grondverzet. Onze medewerkers zijn in staat om efficiënt en flexibel opdrachten voor grondverzet uit te voeren. Na afloop van de grondverzet-werkzaamheden wordt de eventueel vrijgekomen grond door ons afgevoerd. Dit zorgt voor het probleemloos uitvoeren van aansluitende bouw- of aanlegwerkzaamheden.

Wat is grondverzet?

Grondverzet maakt onderdeel uit van grondwerk. Hierbij wordt grond in grote hoeveelheden verplaatst. Grondwerkzaamheden vinden vaak plaatst tijdens de eerste fase van een bouwproject. Wij hebben voor verschillende opdrachtgevers uiteenlopende grondwerkzaamheden uitgevoerd. Onze opdrachtgevers bestaan bijvoorbeeld uit bouwbedrijven, agrarische bedrijven en overheden.

Kuipers loonbedrijf wordt voornamelijk ingeschakeld voor het grondwerk voor infrastructurele projecten. Dit komt onder andere door de toegenomen verkeersdrukte die vereist continue aanpassingen en verbeteringen. Naast grondverzet zijn wij gespecialiseerd in sloopwerken, egaliseren en cultuurtechnische werken. Bij cultuur technische werken richten wij ons op de inrichting van het landschap en op natuurbeheer.

Het beste materiaal

Voor grondverzet zijn altijd graafmachines nodig, omdat grote hoeveelheden grond moet worden verplaatst. Om deze verplaatsing goed te laten verlopen zijn goede machines nodig. Kuipers loonbedrijf beschikt over diverse krachtige machines voor grondverzet, waaronder verschillende soorten graafmachines. Wij hebben graafmachines met verschillende capaciteiten, die kunnen worden ingezet bij uiteenlopende projecten. Met deze graafmachines worden graafwerkzaamheden vakbekwaam uitgevoerd. De graafmachines worden veelzijdig ingezet bijvoorbeeld voor het maken van greppels en kuilen of om het terrein vereffenen.

  • Ervaren loonbedrijf
  • Moderne machines
  • Specialistische apparatuur

Loonbedrijf Kuipers is gespecialiseerd op het gebied van agrarisch loonwerk, grondwerken en drainage.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Waarom Kuipers Loonbedrijf

Het begon allemaal op een gehuurd stukje grond, maar inmiddels is Loon- en grondverzetsbedrijf Kuipers een ervaren loonbedrijf met moderne machines. Alle projecten worden uitgevoerd door vakmensen. Wij zijn gespecialiseerd in agrarisch loonwerk, grondwerken en drainage. Ons bedrijf is gevestigd in Saasveld en onze werkzaamheden en projecten worden uitgevoerd in de omgeving van Overijssel en Gelderland. Kuipers loonbedrijf heeft ervaring in het aanleggen en onderhouden van sportvoorzieningen. Zo legden wij voor een recent project een voetbalveld aan.

Wat kost grondverzet?

De totale kosten van grondverzet hangt onder andere af van de grootte van het project. De kosten van grondverzet verschillen dus per project. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw grondverzet? Neem dancontact op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ook voor andere aspecten van grondwerken, zoals sloopwerken en de grond egaliseren zijn wij uw specialist. Ons team beantwoord graag uw vragen en kijkt samen met u naar alle mogelijkheden.