Grondwerken

Kuipers Loonbedrijf is naast de uitvoering van agrarisch loonwerk gespecialiseerd in de uitvoering van verschillende soorten grondwerken. Bij onze werkzaamheden voor grondwerken kunnen wij eventueel benodigd zand of teelaarde tegen een scherpe prijs voor u aanleveren.

Grondverzet

Kuipers Loonbedrijf beschikt over diverse graafmachines, geschikt voor de uitvoering van grondverzet. Onze gekwalificeerde medewerkers voeren graafwerkzaamheden uit ten behoeve van bouwprojecten, de aanleg van wegen en landschapsbeheer.

Egaliseren

Bij bouwprojecten, landbouw, cultuurtechniek en infrastructuur is het realiseren van een goede ondergrond vaak van groot belang. Kuipers Loonbedrijf beschikt over diverse machines voor lasergestuurd egaliseren waarmee grondegalisatie met grote precisie wordt uitgevoerd.

Infrastructuur

Gespecialiseerd in infrastructuur kunt u Kuipers Loonbedrijf inschakelen voor het aanleggen en uitbreiden van wegen. Wij beschikken over de juiste machines, kennis en vaardigheid ten behoeve van infrastructuur.

  • Ervaren loonbedrijf
  • Moderne machines
  • Specialistische apparatuur

Loonbedrijf Kuipers is gespecialiseerd op het gebied van agrarisch loonwerk, grondwerken en drainage.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Cultuur technische werken

Bij cultuur technische werken richt Kuipers Loonbedrijf zich op de inrichting van landschap en natuurbeheer in de breedste zin van het woord.

Sloopwerken

Onze krachtige machines kunnen worden voorzien van sloophamers en sorteergrijpers en kunnen daarmee worden ingezet op moeilijk begane terreinen voor het verrichten van sloopwerk. Onze ervaren medewerkers voeren sloopwerk verantwoordelijk en volgens planning uit.