Grondwerken

Kuipers Loonbedrijf is naast de uitvoering van agrarisch loonwerk gespecialiseerd in de uitvoering van verschillende soorten grondwerken. Bij onze werkzaamheden voor grondwerken kunnen wij eventueel benodigd zand of teelaarde tegen een scherpe prijs voor u aanleveren.

 

Wat zijn grondwerken?

Eén van de eerste stappen van een bouwproject zijn grondwerken. Hieronder vallen eigenlijk alle werkzaamheden die bijdragen aan het maken van een goede ondergrond voor bouwwerken. Denk bijvoorbeeld aan het verzetten van grond en het egaliseren van de grond. Grondwerken vormen eigenlijk de basis van de bouw.

Bij goed uitgevoerde grondwerken komt Kuipers Loonbedrijf kijken. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies met welke werkzaamheden en werkwijze een stabiele ondergrond maakt voor het bouwen.

 

Soorten grondwerken - onze diensten

Bij Kuipers Loonbedrijf kunnen wij u op diverse vlakken omtrent grondwerken van dienst zijn. Daarom zijn voeren wij de volgende diensten voor u uit:

  • Grondverzet - Kuipers Loonbedrijf beschikt over diverse graafmachines, geschikt voor de uitvoering van grondverzet. Onze gekwalificeerde medewerkers voeren graafwerkzaamheden uit ten behoeve van bouwprojecten, de aanleg van wegen en landschapsbeheer.
  • Egaliseren - Bij bouwprojecten, landbouw, cultuurtechniek en infrastructuur is het realiseren van een goede ondergrond vaak van groot belang. Met lasergestuurde machines wordt de grondegalisatie met grote precisie uitgevoerd.
  • Infrastructuur - Gespecialiseerd in infrastructuur kunt u Kuipers Loonbedrijf inschakelen voor het aanleggen en uitbreiden van wegen. Wij beschikken over de juiste machines, kennis en vaardigheid ten behoeve van infrastructuur.
  • Cultuur technische werken - Bij cultuur technische werken richten wij ons op de inrichting van landschap en natuurbeheer in de breedste zin van het woord.
  • Sloopwerken - De krachtige machines kunnen worden voorzien van sloophamers en sorteergrijpers en kunnen daarmee worden ingezet op moeilijk begane terreinen voor het verrichten van sloopwerk. Onze ervaren medewerkers voeren sloopwerk verantwoordelijk en volgens planning uit.

Onze specialisten geven u graag meer informatie over onze diensten. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact op met de medewerkers van Kuipers Loonbedrijf.

 

  • Ervaren loonbedrijf
  • Moderne machines
  • Specialistische apparatuur

Loonbedrijf Kuipers is gespecialiseerd op het gebied van agrarisch loonwerk, grondwerken en drainage.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat kosten grondwerken?

Samen met u kijken wij graag naar het project en alle grondwerken die nodig zijn. De kosten die gepaard gaan met grondwerken zijn afhankelijk van de werkzaamheden die moeten plaatsvinden. Om u een goede prijsindicatie te kunnen geven, kijken wij samen met u naar de situatie. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor uw project? Neem dan contact met ons op.