Bemesten Overijssel

Bent u op zoek naar een loonbedrijf waaraan u het bemesten van uw land kan over laten? Wij van Kuipers Loonbedrijf zijn een ervaren partner op het gebied van agrarisch loonwerk, grondverzet en bemesting. Ons personeel gaat vakkundig en met de nodige ervaring te werk, daarnaast beschikken wij over moderne machines en specialistische apparatuur, hierdoor is geen project te groot voor ons. Wij van Kuipers Loonbedrijf zijn een groot loonbedrijf in Overijssel en omgeving en hebben een hoop afgeronde projecten in de regio. Bekijk hier een aantal van onze projecten en het desbetreffende resultaat.

  • Ervaren loonbedrijf
  • Moderne machines
  • Specialistische apparatuur

Loonbedrijf Kuipers is gespecialiseerd op het gebied van agrarisch loonwerk, grondwerken en drainage.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Bemestingsmachines Overijssel

Wij werken met professionele agrarische machines, waardoor wij efficiënt en verantwoord te werk kunnen gaan. Ons personeel is bekend met de machines en de veiligheidsregels. Tijdens het bemesten werken wij met een Vervaet driewiel bemestertank met  een capaciteit van 14 M3 mest. Deze mesttank is gekoppeld aan onze Veenhuis Euroject 350-zodembemester met een werkbreedte van 7,70 meter, deze zorgt voor een perfecte verspreiding van het mest op de juiste diepte. Daarnaast richt deze machine de minimale schade aan uw bouw- of grasland aan. Door de efficiëntie van onze werkzaamheden kunnen wij scherpe prijzen hanteren.

Transport en tussenopslag Overijssel

Naast het bemesten van uw land kunnen wij ook het transport en eventuele opslag van het mest voor u regelen. Wij beschikken over een mobiele mestcontainer waardoor wij de mest naar elke gewenste locatie kunnen vervoeren. Indien u niet beschikt over uw eigen mest is dit geen enkel probleem bij ons. Wij kunnen voor ieder gewenste meststof regelen voor een acceptabele prijs. Heeft u vragen omtrent de opslag of transport van mest? Laat u adviseren door een van onze professionals.

Vragen – Bemesten Overijssel

Benieuwd wat wij van Kuipers Loonbedrijf voor uw onderneming kan betekenen? Naast bemesten en het transport hiervan kunt u ook bij ons terecht voor onder andere drainage, grondwerken en agrarische loonwerkzaamheden. Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies op maat? Ons personeel staat u graag te woord.