Slootonderhoud

Belangrijk is dat de sloot regelmatig wordt schoongehouden voor de juiste afvoer van het water tijdens natte periodes. Indien uw land grenst aan een sloot, kunt u verplicht zijn tot de uitvoering van slootonderhoud. Om een goede afwatering van uw percelen te bewerkstelligen kunnen wij u, voor het onderhoud van de afwateringssloten, van diensten met onze 3 meter- Herder maaikorven aan de mobiele graafmachines.

Wanneer het terrein te nat is voor de mobiele graafmachines, dan is onze 3,5 ton’s minigraver met de 2,5- meter maaikorf dé oplossing. Met onze Veenhuis kipwagens kunnen wij zo nodig zorgen voor de afvoer van het slootvuil.

  • Ervaren loonbedrijf
  • Moderne machines
  • Specialistische apparatuur

Loonbedrijf Kuipers is gespecialiseerd op het gebied van agrarisch loonwerk, grondwerken en drainage.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Kuipers Loonbedrijf voor slootonderhoud voor de juiste door- en afwatering

Met slootonderhoud door Kuipers Loonbedrijf voorkomt u dat uw sloot dichtslibt en behoudt u uw sloot in goede staat. De juiste uitvoering van slootonderhoud draagt bij aan een goede door- én afwatering van de sloot en zorgt ervoor dat het land niet te vochtig of niet te droog wordt. Na de werkzaamheden kunnen wij het vrijgekomen slootvuil op de locatie voor u verwerken of voor u afvoeren.