Grond egaliseren

Het egaliseren van grondwerken wordt veelal uitgevoerd voor de realisatie van diverse bouwprojecten, cultuurtechniek en de aanleg van infrastructuur. Bij dit soort projecten is een goede ondergrond van essentieel belang. Het is belangrijk dat het egaliseren van grondwerken nauwkeurig wordt uitgevoerd, het is namelijk de basis voor de aanleg van wegen, bestrating of bijvoorbeeld betonvloeren. Wij van Kuipers Loonbedrijf beschikken over diverse machines voor het lasergestuurd egaliseren van grondwerk. Onze jaren lange ervaring en ons deskundig personeel maken ons een expert voor de uitvoering van egalisatie werkzaamheden binnen uw bouwproject.

  • Ervaren loonbedrijf
  • Moderne machines
  • Specialistische apparatuur

Loonbedrijf Kuipers is gespecialiseerd op het gebied van agrarisch loonwerk, grondwerken en drainage.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat is egaliseren

Het egaliseren van grondwerken is nodig om voordat men hierop kan bouwen. Maar wat is het eigenlijk? Bij het egaliseren van grond wordt het het gelijk en glad gemaakt. Dit is geen makkelijk karwei en dient met de nodige principe uitgevoerd te worden. Hier komen wij van Kuipers Loonbedrijf dan ook in beeld, wij beschikken over diverse machines waardoor wij de egalisatie van uw grondstuk kunnen verwezenlijken.

LASERGESTUURD EGALISEREN

Om een grondstuk zo nauwkeurig mogelijk te egaliseren, maken wij gebruik van bepaalde lasergestuurde machines. Hiermee kunnen wij grote stukken grond vlak maken. Voorafgaand voeren onze professionele medewerkers diverse berekeningen uit, en wordt de laser op de juiste hoogte ingesteld. Met behulp van deze laser kunnen onze machines het grondstuk gemakkelijk en secuur vlak trekken. Deze precisie is belangrijk voor het verwezenlijken van diverse projecten zoals de aanleg van wegen of sportvelden. Naast de extreme nauwkeurigheid heeft lasergestuurd egaliseren nog een voordeel. Namelijk dat hoeveelheid toe te passen grondstof voor de afwerklaag flink geminimaliseerd wordt.

Voordelen lasergestuurd egaliseren:

  • Het egaliseren van grond tot op een paar millimeter nauwkeurig
  • Bespaart gespecialiseerde arbeid tijdens de afwerkfase
  • Tijdwinst bij het egaliseren en afwerken
  • Bespaar op grondstoffen tijdens de afwerking

Vragen over egaliseren

Heeft u nog vragen over het lasergestuurd egaliseren van grondwerken, of over het egaliseren van grondwerken op zich? Neem contact met ons op en laat u informeren door een van onze werknemers, zij kunnen specifieke informatie geven die aansluit bij uw unieke vraagstuk. Mocht u benieuwd zijn naar de prijs voor het lasergestuurd egaliseren van uw grondstuk? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact op voor een afspraak.