Sloopwerken

Kuipers Loonbedrijf heeft ruime ervaring in de uitvoering van grondwerken en sloopwerken. Daardoor zijn wij in staat om ook u optimaal te ondersteunen bij verschillende sloopwerken. Vaak gaan sloopwerken vooraf aan het starten van een bouwproject. Kuipers Loonbedrijf sloopt voor u de bestaande gebouwen en voeren het puin voor u af. Wij beschikken over de juiste krachtige machines die ideaal inzetbaar zijn op moeilijk begaanbare terreinen. Onze ervaren en vakkundige medewerkers zijn gekwalificeerd en voeren uw sloopwerken altijd op verantwoorde manier uit.

  • Ervaren loonbedrijf
  • Moderne machines
  • Specialistische apparatuur

Loonbedrijf Kuipers is gespecialiseerd op het gebied van agrarisch loonwerk, grondwerken en drainage.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Betrouwbare uitvoering van sloopwerken

De specialistische machines van Kuipers Loonbedrijf kunnen worden aangepast zodat ze toepasbaar zijn op ieder soort terrein en voor iedere soort sloopwerken. De machines kunnen worden voorzien van geschikt materieel, zoals sloophamers en sorteergrijpers. Voor alle sloopwerken stellen wij met u een plan van aanpak op. Vervolgens houden wij de lijnen kort en houden we u op de hoogte van de voortgang, zodat u op ieder moment betrokken bent bij het project. De ervaren en gekwalificeerde medewerkers van Kuipers Loonbedrijf voeren de sloopwerken volgens de planning en afspraken uit, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Dankzij onze moderne werkwijze en machines kunnen wij u op ieder moment snel en efficiënt bij uw sloop- en bouwproject helpen.

Verzekerd van een specialistische aanpak

Het uitvoeren van sloopwerken vraagt om een specialistische aanpak. Wij leggen daarbij de basis met een uitstekende voorbereiding en goede organisatie. De sloopwerken worden stap voor stap en selectief uitgevoerd. Bij sloopwerken heeft u bijna altijd rekening te houden met veiligheid en milieu. Daarom zijn alle medewerkers van Kuipers Loonbedrijf gekwalificeerd en op de hoogte van de meest recente veiligheids- en kwaliteitseisen. Wanneer we de sloopwerken voor u hebben uitgevoerd, kunt u er ook op rekenen dat we het project netjes afronden en afsluiten. Wij voeren het sloopmateriaal voor u af zonder bijkomende kosten. Tevens kunt u bij ons terecht voor het egaliseren van het grondwerk. Dit is bijvoorbeeld gunstig bij de realisatie van bouwprojecten, cultuurtechniek en infrastructuur.

Kosten sloopwerken

Kuipers Loonbedrijf kijkt graag met u naar het project en de sloopwerken die uitgevoerd moeten worden. De kosten voor de sloopwerken zijn afhankelijk van de werkzaamheden die plaats moeten vinden. Om u een goede prijsindicatie te kunnen geven, komen we langs op locatie en bekijken we samen de situatie. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor uw project? Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen en adviseren u graag.