Loonbedrijf Twente - Kuipers loonbedrijf

Loonbedrijf Kuipers uit Saasveld heeft jarenlange ervaring in agrarisch loonwerkgrondwerken en drainage. Door de jaren heen zijn wij als onderneming sterk gegroeid en zijn wij nu een compleet loonbedrijf. Wij werken voor een grote, diverse groep opdrachtgevers. Daarnaast verzorgen wij voor onze opdrachtgevers nu een grote diversiteit aan werkzaamheden. Wij beschikken over moderne machines die op verschillende projecten ingezet kunnen worden. Daarnaast hebben wij veel deskundige werknemers in dienst die beschikken over jarenlange ervaring. Wij voeren onze werkzaamheden altijd zo efficiënt en precies mogelijk uit.

AGRARISCH LOONWERK

Bent u op zoek naar een loonbedrijf in Twente gespecialiseerd in het doen van agrarisch loonwerk? Kuipers loonbedrijf is gespecialiseerd in het doen van loonwerk in de agrarische sector. Ons agrarisch loonwerk bestaat onder andere uit:

GRONDWERKEN

Naast agrarisch loonwerk is Kuipers loonbedrijf in Twente ook gespecialiseerd in grondwerken. Wij leveren zand of teelaarde tegen een scherpe prijs.

DRAINAGE

Met behulp van moderne machines en het juiste materiaal verzorgt Kuipers Loonbedrijf uw drainage werkzaamheden. Onze drainage specialisten hebben voor alle drainage problemen de juiste oplossing.

 

  • Ervaren loonbedrijf
  • Moderne machines
  • Specialistische apparatuur

Loonbedrijf Kuipers is gespecialiseerd op het gebied van agrarisch loonwerk, grondwerken en drainage.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Loonbedrijf Twente – Kuipers Loonbedrijf uit Saasveld

Als loonbedrijf voor de regio Twente verrichten wij werkzaamheden voor de agrarische sector, bouwsector, hoveniers, overheden en particulieren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van loonbedrijf Twente? Wij komen graag met u in contact.