Grondverzetbedrijf

Grondverzetbedrijf nodig? Kuipers Loonbedrijf voert door heel Nederland grondverzet uit. Wij beschikken over diverse machines, waarmee we uw graafwerkzaamheden op professionele wijze uitvoeren. Onze medewerkers zijn allemaal in het bezit van de juiste kwalificaties en we mogen grote bedrijven in de bouw en in de agrarische sector tot onze klanten rekenen. Onze grondverzetmachines kunnen dan ook in diverse capaciteiten worden ingezet, bij uiteenlopende projecten.

  • Ervaren loonbedrijf
  • Moderne machines
  • Specialistische apparatuur

Loonbedrijf Kuipers is gespecialiseerd op het gebied van agrarisch loonwerk, grondwerken en drainage.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Grond- en wegenwerken

Als grondverzetbedrijf kunnen wij verschillende ondernemers en instanties van dienst zijn bij het uitvoeren van diverse werken. Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een geschikte partner voor het realiseren van uw grond- of wegenwerken, dan kunt u ons inschakelen. Dat geldt ook voor wanneer u werk moet uitvoeren waarvoor u wellicht niet de juiste machines in huis heeft. In al deze gevallen is het interessant om een beroep te doen op een ervaren bedrijf met kennis van zaken.

Kuipers Loonbedrijf, uw specialist

Kuipers Loonbedrijf biedt u de combinatie van materiaal en deskundige kennis. Dit draagt vervolgens bij aan een vakkundige uitvoering van grondwerken. Onze opdrachtgevers voor grondwerken zijn divers. Zo zijn wij werkzaam voor agrarische bedrijven en bouwbedrijven maar ook voor grote instanties en overheidsbedrijven.