Grondverzet Hengelo

Grondverzet Hengelo inhuren? Kuipers Loonbedrijf beschikt over specialistische apparatuur waarmee graafwerkzaamheden en ander grondverzet vakbekwaam kan worden uitgevoerd. Deze werkzaamheden voeren wij voor u uit. Onze medewerkers zijn allen gekwalificeerd en daardoor in staat om de opdracht op professionele wijze voor u uit te voeren. Wij hebben diverse machines, met uiteenlopende capaciteiten en kunnen daarmee vrijwel elke klus voor u klaren. U vindt ons in het Overijsselse Saasveld en kunt ons inhuren voor grondverzet- en andere grondwerken in de provincies Overijssel en Gelderland.

Grondverzet in verschillende sectoren

Waar wordt grondverzet toegepast? In verschillende sectoren, bijvoorbeeld op de bouwplaats, op het platteland - voor agrarische werkzaamheden - en bij wegwerkzaamheden. Deze laatste werkzaamheden worden voornamelijk door provincies en overheden gedaan. Wij hebben dan ook grote bedrijven en overheden in ons klantenbestand. Voorbeelden van opdrachten die wij kunnen uitvoeren zijn: graafwerkzaamheden ten behoeve van de aanleg van een nieuwe woonwijk en de aanleg van een lokaal voetbalveld.

Moderne machines, professioneel personeel

Grondverzet werkzaamheden van Kuipers Loonbedrijf worden stuk voor stuk uitgevoerd door onze professionele mensen. Zij bereiden de klus voor, begeleiden en realiseren een mooi eindresultaat. Alle medewerkers van Kuipers zijn gekwalificeerd. Blijft er na de graafwerkzaamheden zand achter dat u als opdrachtgever niet meer kunt gebruiken? Ook dit kunnen wij voor u afvoeren, zodat alle werkzaamheden na ons vertrek zonder verdere vertraging kunnen worden voortgezet. Onze machines hebben verschillende capaciteiten en ze kunnen worden ingezet voor zeer uiteenlopende klussen.

  • Ervaren loonbedrijf
  • Moderne machines
  • Specialistische apparatuur

Loonbedrijf Kuipers is gespecialiseerd op het gebied van agrarisch loonwerk, grondwerken en drainage.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Grondverzet Hengelo

Kuipers is gevestigd in Saasveld, in de Overijsselse gemeente Dinkelland. U kunt ons inhuren voor grondverzet Hengelo, Almelo, Borne, Oldenzaal. In elke stad en in elk dorp in de provincies Overijssel en Gelderland kunt u rekenen op de professionaliteit van Kuipers. Onze mensen zijn zeer vakbekwaam en kunnen u – op locatie – helpen met elk vraagstuk rondom grondverzet en andere grondwerkzaamheden. Elke medewerker en leerling van Kuipers is in het bezit van een VCA-diploma, wat betekent dat zij op de hoogte zijn van alle relevante regelgeving op veiligheidsgebied. Wilt u graag meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag met elk vraagstuk.