Grondverzet Almelo

Grondverzet Almelo uitvoeren? Kuipers Loonbedrijf beschikt over verschillende graafmachines waarmee graafwerkzaamheden en andere grondwerkzaamheden vakbekwaam worden uitgevoerd. De machines hebben elk een andere capaciteit en ze kunnen worden ingezet voor zeer uiteenlopende klussen. U vindt ons in het Overijsselse Saasveld en kunt ons inhuren voor grondverzet- en andere grondwerken in de provincies Overijssel en Gelderland.

Bouw, agrarisch en overheid

Grondverzet wordt onder andere toegepast bij bouwprojecten, landschapsbeheer en bij de aanleg van wegen. Werkzaamheden die ook veelvuldig door provincies en overheden worden gedaan. Kuipers Loonbedrijf mag - naast bouwbedrijven en ondernemers in de agrarische sector - dan ook grote bedrijven en overheden tot haar klantenkring rekenen. Opdrachten waar u aan kunt denken zijn bijvoorbeeld: voorbereidingswerkzaamheden voor de aanleg van een nieuwe weg en het aanleggen van een plaatselijk voetbalveld.

Professioneel grondverzet

Alle werkzaamheden rondom grondverzet worden door onze professionele krachten voorbereid, begeleid en gerealiseerd. Onze medewerkers zijn hiervoor gekwalificeerd en hierdoor in staat om effectief, efficiënt en adequaat in te springen op elke situatie die zich ter plekke voordoet. Eventueel vrijgegeven grond, waar de opdrachtgever geen ander doel voor heeft, kan op verzoek ook door Kuipers Loonbedrijf worden afgevoerd, zodat alle bouw- en agrarische werkzaamheden vervolgens zonder oponthoud kunnen worden voortgezet.

  • Ervaren loonbedrijf
  • Moderne machines
  • Specialistische apparatuur

Loonbedrijf Kuipers is gespecialiseerd op het gebied van agrarisch loonwerk, grondwerken en drainage.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Grondverzet Almelo

Kuipers is gevestigd in Saasveld, in de Twentse gemeente Dinkelland. Wij zijn in te huren voor grondverzet Almelo, Hengelo, Deventer, Zwolle, Apeldoorn. Eigenlijk in elke stad en in elk dorp in de provincies Overijssel en Gelderland. Ons personeelsbestand is een gezonde mix van zeer ervaren, gemotiveerde medewerkers en enthousiaste en gedreven leerlingen. Zij zijn allemaal in het bezit van een VCA-diploma, wat betekent dat zij op de hoogte zijn van alle relevante regelgeving op veiligheidsgebied. Wilt u graag meer informatie over de diensten van Kuipers? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.