Grond egaliseren

Het egaliseren van grond wordt vaak gedaan bij projecten waarbij een goede ondergrond van essentieel belang is. Hierbij kunt u denken aan diverse bouwprojecten, cultuurtechniek en de aanleg van infrastructuur. Omdat het egaliseren van grond de basis is voor de aanleg van wegen, bestrating of bijvoorbeeld betonvloeren, is het belangrijk dat het egaliseren nauwkeurig wordt uitgevoerd. Bij Kuipers Loonbedrijf maken we gebruik van verschillende machines die lasergestuurd grond kunnen egaliseren. Met onze jarenlange ervaring en deskundig personeel zijn wij echte experts op het gebied van egalisatie werkzaamheden binnen uw bouwproject.

  • Ervaren loonbedrijf
  • Moderne machines
  • Specialistische apparatuur

Loonbedrijf Kuipers is gespecialiseerd op het gebied van agrarisch loonwerk, grondwerken en drainage.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Egaliseren

Voordat u uw bouwproject kunt starten is het belangrijk om de grond te egaliseren. Maar wat is egaliseren nou eigenlijk? Als grond wordt geëgaliseerd wordt de grond gelijk en glad gemaakt. Dit is geen gemakkelijke klus en kan alleen uitgevoerd worden als het op de juiste manier gebeurd. Gelukkig weten we bij Kuipers Loonbedrijf als geen ander hoe we grond moeten egaliseren. Wij gebruiken hiervoor verschillende machines waardoor wij het egaliseren van uw bouwgrond op de juiste manier kunnen realiseren.

Grond egaliseren – Hoe doen we dit?

Bij het egaliseren van grond gebruiken we lasergestuurde machines die nauwkeurig te werk gaan. Met deze machines kunnen we grote stukken grond egaliseren. Onze professionele medewerkers voeren vóór het egaliseren diverse berekeningen uit. Hierbij wordt de laser op de juiste hoogte ingesteld. Dankzij deze laser kunnen onze machines de grond gemakkelijker en preciezer egaliseren. Met deze precisie hebben we diverse projecten kunnen realiseren, zoals de aanleg van wegen en sportvelden. De precisie van de laser is niet het enige voordeel bij lasergestuurd egaliseren. De hoeveelheid te gebruiken grondstof voor de afwerklaag kan behoorlijk worden geminimaliseerd dankzij lasergestuurd egaliseren. Daarnaast zijn er nog een paar voordelen te benoemen:

  • U kunt besparen op gespecialiseerde arbeid tijdens de afwerkfase.
  • Bij het egaliseren en afwerken behaald u flinke tijdwinst.

Kuipers Loonbedrijf is uw specialist in grond egaliseren

Naast het egaliseren van grond bieden wij nog veel meer werkzaamheden. Sinds 1926 zijn wij gespecialiseerd in agrarisch loonwerk, grondwerken en drainage. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat werk verricht voor verschillende opdrachtgevers. Met onze moderne machines en deskundige medewerkers kunnen we bij verschillende werkprojecten werkzaamheden efficiënt en zorgvuldig uitvoeren.

Contact Kuipers Loonbedrijf

Heeft u nog vragen over lasergestuurd egaliseren of over het egaliseren van grond zelf? Neem dan gerust contact op. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven u graag specifieke informatie die aansluit bij uw vraagstuk. Heeft u al een project waarin wij wat voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor een afspraak.