Agrarisch loonbedrijf

Op zoek naar een professioneel agrarisch loonbedrijf? Dan staat Kuipers Loonbedrijf voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in de uitvoering van agrarisch loonwerk. Voor een efficiëntere tijdsindeling kiezen verschillende agrarische bedrijven ervoor om bepaalde werkzaamheden uit te besteden. Kuipers Loonbedrijf helpt deze bedrijven graag een handje.

Waarom agrarisch loonbedrijf Kuipers?

Bij agrarisch loonbedrijf Kuipers kunt u terecht voor verschillende agrarische werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het bemesten van het land, het schoonmaken van sloten en het bewerken van de grond voor gewassen. Alle werkzaamheden voeren wij als agrarisch loonbedrijf uit met de beste machines en deskundige medewerkers. Zo weten wij hoge kwaliteit te leveren.

Diensten agrarisch loonbedrijf Kuipers

Voor een agrarisch loonbedrijf dat u op veel vlakken voorziet bent u bij Kuipers Loonbedrijf aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Bemesten - Kuipers Loonbedrijf beschikt over moderne machines voor bemesting van verschillende soorten land. De geavanceerde machines beschikken over een hoge mestdoorvoer en zorgen voor de juiste dosering en verspreiding van de gewenste meststof.
  • Grondbewerking - Onze medewerkers kunnen het grasland of het bouwland zorgvuldig en efficiënt voor u bewerken. Gras, graan en maïs worden op de juiste diepte met de juiste dosering en verdeling gezaaid, en door middel van maaien, persen, dorsen of malen voor u geoogst.
  • Oogst - Wij kunnen vakkundig maïspercelen oogsten. De maïs wordt nauwkeurig op lengte gehakseld en gebroken met behulp van de korrelkneuzer. Het is ook mogelijk om conserveermiddelen toe te voegen. Naast maïs oogsten beschikken wij ook over de juiste machines voor het oogsten van graan.
  • Grasoogst - Van maaien tot inkuilen; met onze specialistische apparatuur kunnen wij u volledig ontlasten op het gebied van grasoogst.
  • Balen persen - Kuipers Loonbedrijf kan het grasland voor maaien en het vrijgekomen gras voor u in balen persen. De balenpers machines wikkelen de balen geheel luchtdicht in.
  • Slootonderhoud - Voor het schoonmaken van sloten schakelt u de expertise van Kuipers Loonbedrijf in. Wij zijn ervaren in het maaien van slootkanten, het verwijderen van slootvuil en het uitgraven of verstevigen van slootkanten.
  • Grasland inzaaien - Met onze specialistische machines kunnen wij onder andere grassen, granen en vanggewassen voor u zaaien.

 

  • Ervaren loonbedrijf
  • Moderne machines
  • Specialistische apparatuur

Loonbedrijf Kuipers is gespecialiseerd op het gebied van agrarisch loonwerk, grondwerken en drainage.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Kosten agrarisch loonbedrijf Kuipers

De kosten die wij als agrarisch loonbedrijf in rekening brengen zijn afhankelijk van onze werkzaamheden. Gaat het om het inzaaien van een klein oppervlak? Of grondbewerking van een groot stuk land? Afhankelijk van de werkzaamheden en de mogelijkheden geven wij u een goede prijsindicatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan contact met ons op.